Feel free

Als bruiloft fotograaf weet ik als geen ander hoe het is dat je toch net iets teveel bruiloften aan neemt dan wat in je planning past. " Nee" zeggen is best moeilijk en ik weet als geen ander hoeveel tijd er in de edit gaat zitten. Kostbare tijd, als je het mij vraagt.


Nu wij bijna geëmigreerd zijn en in Spanje wonen heb ik hiervoor tijd genoeg.

Met 8 jaar ervaring en genoeg edit skills neem ik je dit werk graag uit handen.

BasicBasisbewerking met jouw eigen preset in LR.
0,45 cent per foto

geen BTWIdealBasisbewerking met jouw eigen preset in LR.


Foto's worden recht gezet en gecropt

0,50 cent per foto

geen BTW


PerfectBasisbewerking met jouw eigen preset in LR.


Lokale aanpassingen in LR (zie kleine letters)


Foto's worden recht gezet en gecropt.


0,60 cent per foto

geen BTW

OtherSpeciaal verzoek?


Ik sta altijd open voor een nieuwe uitdaging. Let me know. Via mijn contactformulier zie ik je vraag graag tegemoet.


Hoe werkt het?


  • Per mail, telefoon of een zoomafspraak kunnen we in contact komen met elkaar. Wanneer je een goed gevoel en vertrouwen hebt na dit contact, kan de samenwerking met "Made by Nici" van start gaan.


  • De beste manier om je foto's te uploaden is door er een Smart Preview Catalog van te maken en deze te uploaden via WeTransfier. Hiervoor krijg je middels mail een flyer met uitleg. Doordat ik gebruik maak van de nieuwste versie van Lightroom classic kunnen we alleen samenwerken als jij deze ook hebt.


  • Ik bewerk vervolgens 15 foto's met jouw preset en stuur deze binnen 3 dagen naar je terug. Na goedkeuring van jou op de sample foto's ga ik aan de slag met de rest. De gehele collectie wordt binnen 5 tot 7 werkdagen afgeleverd. Deze tijden kunnen in het hoogseizoen afwijken.


  • We gebruiken altijd jouw eigen preset, we lopen daarna elke foto na en kijken waar we wat moeten schuiven in het paneel "standaard" van lightroom. Je kan meerdere presets sturen, wij kijken welke het beste past op de door jouw toegestuurde foto's. Je kan er ook voor kiezen om een aantal foto's te bewerken in de smart catalogus en deze mee te sturen, zo kan ik de bewerking overnemen voor de andere foto's.


  • Het weghalen van elementen in de foto is niet inbegrepen in bovenstaande bewerkingen. Met lokale aanpassingen in het pakket perfect wordt het volgende bedoelt; een puistje wegwerken of evt met penseel of filter heftige schaduwen wegwerken. Wat we niet doen is hele elementen weg werken, zoals bijvoorbeeld een lantarenpaal. We werken alleen in Lightroom, we gebruiken geen photoshop. Heb je hierover nog vragen mag je mij natuurlijk altijd benaderen.


  • Ivm dat ik in Spanje woon en ik vanuit hier factureer zal er geen BTW zijn.
  • Ik bewerk vanaf 75 foto's. Minder dan 75 foto's te bewerken dan komt er 10,- euro aan opstartkosten bij.