I said "yes".


Wat fantastisch, jullie gaan trouwen.


Trouwfotografie is een topsport wat ik met liefde doe! Ik wil geen enkel moment missen, die lach, die traan, die verbazing, enzovoort. De gehele dag concentreer ik mij op de spontane momenten zodat jullie nadien keer op keer kunnen nagenieten. Jullie bijzondere dag herbeleven doormiddel van mijn foto’s, dat is mijn doel!


Met een dosis humor, spontaniteit en Twentse nuchterheid voorkom ik “geposeerde” plaatjes tijdens de trouwshoot! Bij de ceremonie loop ik rustig rond zodat ik van alle kanten de mooiste foto’s kan maken en alle momenten kan vangen. Vaak hoor ik achteraf; ” We hebben helemaal niet gemerkt dat je er was”. Top! Dat is ook de bedoeling. 


Wanneer jullie na het zien van mijn portfolio enthousiast zijn in mij als fotograaf dan maak ik graag een vrijblijvende offerte voor jullie aan de hand van jullie wensen. Hierbij stuur ik dan ook een handige folder vol met informatie, tips and tricks. 

Naast de foto’s op mijn website vinden jullie op mijn Instagram en Facebook meer foto’s, hier zien jullie mijn stijl van bewerken en de manier waarop ik fotografeer. Mocht het complete plaatje jullie aanspreken dan zie ik jullie mail met wensen graag tegemoet.