Google reviews

Marjolein Uylings


Ontzettend leuke shoot gehad afgelopen week met een schitterend resultaat! En dat terwijl we 3 baby's van 7 mnd en een peuter van 2 mee hadden. We hadden heel laat contact gezocht met Nicole, omdat de fotograaf waar we aanvankelijk een afspraak mee hadden, was verhinderd. Meteen werd er een gaatje in de agenda vrij gepland & gezocht naar een voor ons behapbare tijd. Het weer was prachtig, de door haar voorgestelde locatie idem. Ze gaat heel lief en gezellig om met de kinderen en weet door spelletjes het ijs te breken en prachtige foto's te schieten. Het resultaat kregen we dezelfde dag al en maar liefst 89 foto's! Hoe blij kijk ik keer op keer naar de plaatjes. Nu afdrukken geblazen, want deze foto's hebben een podium nodig! Het geld méér dan waard! Onbetaalbaar deze herinneringen! Aanrader!!

Milou Engelbertink


Nicole maakt fantastische foto's! Ook is het een hele leuke meid, wat maakt dat de shoot op een leuke, ontspannen manier wordt gedaan. Niets geforceerd. En wat ik dan ook echt top vind van haar, is dat zij zo ontzettend snel is!! Een echte aanrader!

Andrea van Noort


Wij hadden een super leuke en spontane shoot. Dat is in mijn ogen ook waar Nicole voor staat. Kijken hoe het gaat en van daar uit foto's maken en dan krijg je een heel mooi resultaat met foto's die niet statig maar lekker spontaan zijn.

Marielle Heerink


Vanmorgen een super leuke fotoshoot gehad!! Onze dochter wil normaal niet op foto's, maar Nicole heeft het voor elkaar gekregen om haar op de foto te krijgen. Wij zijn heel erg blij met de foto's. Zeker voor herhaling vatbaar!!

Kimberley


Nicole is een super lieve spontane talent volle fotograaf vandaag een tweede shoot gehad bij haar een mooie newborn shoot en de resultaten zijn weer fantastisch ik en mijn vriend komen zeker weer terug voor een shoot en raden nicole ook aan wil je mooie foto"s en veel gezelligheid dan is zij de fotograaf voor jouw zij denkt altijd met jouw mee.

Leef het leven

x -