Zwangerschapsshoot

Wanneer kan ik een zwangerschapsshoot doen?

Tussen de 30 - 37 week van je zwangerschap is je buik mooi groot en rond.

Tips voor een zwangerschapsshoot?

Er zijn natuurlijk een aantal punten waar je aan moet denken bij een zwangerschapsshoot.
Hier volgen wat tips.
 • Om je buik mooi uit te laten komen is het raadzaam om verschillende sets kleding mee te nemen als je dit hebt, evenals een strak topje wat je omhoog kunt schuiven voor een mooie blote buik. (liefst effen kleding, zwart/wit, zachte of juist felle kleuren).
 • Ik heb allerlei zwangerschapsjurken, wil je hier gebruik van maken? Laat het mij weten dan neem ik ze natuurlijk graag voor je mee. 
 • Lingerie of een strak jurkje kan ook erg mooi zijn.
 • Probeer niet alleen aan je kleding te denken maar ook aan je haar en make-up.
 • Zorg dat de vader (als hij ook op de foto gaat) ook evt verschillende sets kleding bij zich heeft.
 • Om afdrukken van knellende kleding in je huid te voorkomen wil ik je adviseren ruim van te voren wijde kleding aan te trekken. Dit voorkomt rare strepen op je lichaam en geeft dus een mooier resultaat op de foto's.
 • Met een zwangerschapsshoot komen ook je handen in beeld. Een tip is dan ook om even wat extra aandacht te geven aan de nagels. (ook voor man en evt kinderen)
 • Uiteraard mag je wat meenemen wat voor de baby is. Denk aan knuffeltje, speentje, kleertjes, echo, slofjes/schoentjes etc.
 • Heb je verder nog leuke accessoires, roze/blauw neem ze vooral mee!
 • Ideeen en/of wensen hoor ik uiteraard graag.
 • Bij een lifestyleshoot bij jullie thuis is het fijn als jullie huis opgeruimd is, denk ook aan de slaapkamers. Nachtkastjes leeg, bedden strak opgemaakt of alleen een wit strak onderlaken. 
Het boeken van een fotoshoot betekend automatisch dat je akkoord gaat met het plaatsen van de foto’s van de fotoshoot op mijn social media, tenzij duidelijk van te voren is aangegeven dat dit niet gewenst is.

Je ontvangt altijd van iedere fotoshoot de mooiste foto’s! Hierdoor zit je niet vast aan dure nabestellingen. Ik kan vooraf niet aangeven hoeveel foto’s dit zullen worden, daarom geef ik je altijd bij iedere fotoshoot aan hoeveel foto’s je minstens zult ontvangen. (zie hiervoor mijn prijslijst)

Kosten ( incl. 10% korting bij newborn)

Duur: 45 minuten 
Prijs: € 150,- * ( minimaal 30 foto’s ) **

Betaling dient gepast en contant tijdens de shoot voldaan te worden.

* Onkostenvergoeding zijn exclusief reiskosten: € 0,40 per kilometer buiten Hengelo (via googlemaps, kortste route)
** Minimale aantal foto’s zijn bewerkt en is inclusief zwart-wit en/of sepia.      

 Het boeken van een fotoshoot, betekent automatisch dat je akkoord gaat met het plaatsen van de foto’s van de fotoshoot op mijn social media, tenzij duidelijk van te voren is aangegeven dat dit niet gewenst is.