Smash that cake


Is uw kindje binnenkort jarig en wilt u dit vieren of leuke foto's laten maken voor de uitnodiging of aankondiging? ... Dan is de Cake Smash hiervoor perfect!

In een leuke versierde setting en met een grote (echte!) taart voor uw kindje, hij of zij mag lekker d’r gang gaan. Lekker kliederen, eten en smashen! Dit levert de leukste en meest spontane foto’s op.

Zodra u in de studio zal alles al voor uw kindje klaar staan. Vooraf zonder taart maken we foto's van uw kindje en na afloop van het smashen heb ik een zinken badje klaar staan waarin we uw kindje kunnen wassen, hier maken we dan gelijk ook wat leuke foto's van. 

De shootkosten zijn exclusief de kosten voor de grote cupcake of taart. U mag zelf bepalen waar u deze laat maken en wat u daarvoor uitgeeft. Als u mij de kleuren of het thema laat weten zal ik het decor daarop aanpassen

Na afloop van de shoot kies ik de leukste foto’s en zal deze voor jullie bewerken. Houd er svp rekening mee dat u minimaal tot aan 1 maand voor de verjaardag van uw kindje de shoot laat plaatsvinden. Dit in verband met bestel en levertijd van de evt kaartjes.

Het boeken van een fotoshoot betekend automatisch dat je akkoord gaat met het plaatsen van de foto’s van de fotoshoot op mijn social media, tenzij duidelijk van te voren is aangegeven dat dit niet gewenst is.

Je ontvangt altijd van iedere fotoshoot de mooiste foto’s! Hierdoor zit je niet vast aan dure nabestellingen. Ik kan vooraf niet aangeven hoeveel foto’s dit zullen worden, daarom geef ik je altijd bij iedere fotoshoot aan hoeveel foto’s je minstens zult ontvangen. (zie hiervoor mijn prijslijst)

Zelf meenemen:
- De Cakesmash taart
- Cakesmash kleren 
- Handdoek en zeep 
- Schone kleren ;-)
 

Kosten (excl. taart)

Duur: 60 minuten
Prijs: € 125,- * (minimaal 30 foto’s ) ** 

Betaling dient gepast en contant tijdens de shoot voldaan te worden.

* Onkostenvergoeding zijn exclusief reiskosten: € 0,40 per kilometer buiten Hengelo (via googlemaps, kortste route)
** Minimale aantal foto’s zijn bewerkt en is inclusief zwart-wit en/of sepia.      


 Het boeken van een fotoshoot, betekent automatisch dat je akkoord gaat met het plaatsen van de foto’s van de fotoshoot op mijn social media, tenzij duidelijk van te voren is aangegeven dat dit niet gewenst is.

Waar taart bestellen?