Al eens voor mijn lens gestaan? Deel hier je ervaring!
Fam. ter Beke 07-03-2019 om 05:51:48

Nicole is een leuk mens! Laagdrempelig, niks gaat geforceerd, allemaal op een natuurlijke manier. Wanneer je met elkaar in gesprek bent schiet Nicole haar foto's. Voordat je het weet zit het er alweer op en is het resultaat prachtig! Prijs/Kwaliteit een 10! Wij hebben een dochter die niet graag voor de lens staat als het "moet". Nicole weet hier heel fijntjes mee om te gaan! Heel bijzonder!

Kim 20-01-2019 om 22:02:47

Wij hebben in september een zwangerschaps shoot gehad, het was die dag net bewolkt en regenachtig.. Nicole haalde me over om toch de shoot te doen, we hadden hem rond 19:00 gepland en eenmaal op de toffe buitenlocatie begon de zon ook nog te schijnen!
We hebben nu super gave en stoere zwangerschaps foto's in de avondzon.
Ook kan ik nog steeds niet kiezen welke ik het mooiste vind, we zijn er superblij mee!

Carlijn 20-01-2019 om 20:23:22

Onlangs zijn wij getrouwd en Made by Nici was onze fotografe. We kozen voor haar vanwege de typische sfeer die zij aan de foto's meegeeft en het is ook gewoon een ontzettend leuke spontane vrouw.

We vinden het heel moeilijk en ongemakkelijk om te poseren, maar daar heeft ze ons heel natuurlijk en ongedwongen doorheen gesleept. Onze dochter van 3 vond het ook ontzettend leuk!

Binnen een paar dagen kregen we de foto's al binnen, onze toch al hoge verwachtingen zijn ver overtroffen. We zijn er zó blij mee en zó trots op!

Jolijn 08-10-2018 om 14:08:16

Laatst een super gave shoot gehad met mijn familie bij Nicole. Ze had een mooie buiten locatie voor ons. Niet gelogen, het was prachtig!
De foto's zijn erg mooi geworden. Het word lastig kiezen welke er in de kamer komt te hangen.
Ook was ze erg leuk met onze 2 kleine kids!

Inez de Leau - Kolkman 16-06-2018 om 09:22:16

Op 18 mei zijn mijn man en ik getrouwd en Nicole was onze trouwfotograaf. Vanaf het eerste gesprek liep het contact heel fijn en gemakkelijk. We hebben ontzettend veel foto's ontvangen en wat zijn ze mooi geworden! Precies zoals we wilden; foto's die het gevoel van de dag vastleggen, niet alleen van ons (het bruidspaar), maar ook veel foto's van de gasten en van het 'overall plaatje'. Echt geweldig.

Nicole heeft (in overleg) een second-shooter meegenomen. Met beide was het contact tijdens de dag heel fijn. Verschillende daggasten hebben achteraf zelfs aangegeven het zulke leuke en professionele fotografen te vinden :)

Wij zouden Nicole aan iedereen aanraden!

Linda 17-11-2017 om 12:53:28

Super leuke foto's! Goede kwaliteit! Maar bovenal werd het allemaal heel vrij gelaten en mochten de kids gewoon een beetje zelf rondlopen! Voor het eerst dat een shoot zo makkelijk ging en dat de boys elkaar eens niet in de haren vlogen!

Elisabeth 02-11-2017 om 22:06:18

Ik kreeg van mijn kinderen en aanhang op mijn 60 ste verjaardag een bon voor een fotoshoot bij Nici. Op 28 oktober jl hadden we de afspraak bij de watermolen in Diepenheim. Het zijn super geweldige mooie foto`s geworden. Nicole, heel erg bedankt hier voor.

Heidi 24-09-2017 om 22:34:42

Super leuke fotoshoot gehad samen met mijn gezin. Nicole speelt leuk in op de kindjes en zorgt elk jaar weer voor super mooie foto’s!

Floor Morsink 24-09-2017 om 20:55:55

Op 18 september een lifestyle fotoshoot gehad. De sfeer was heel ongedwongen waardoor ons zoontje mooi los kwam. Nicole zorgde echt dat we relaxed waren wat heeft gezorgd voor hele mooie foto's. Nicole heel erg bedankt voor de mooie foto's!

Groetjes Erwin, Floor, Wout en Siem

Gerard & Manon 21-12-2015 om 13:54:57

Bij Nicole hebben we al eens eerder een foto shoot gedaan als gezin en dat is ons zo goed bevallen dat we haar gevraagd hebben om op onze bruiloft te komen fotograferen. En wat zijn me blij met het resultaat. Lieve Nicole nogmaals onwijs bedankt voor je creativiteit en de prachtige foto`s ! We kunnen en zullen je zeker aanraden bij anderen.

Liefs ,
Gerard, Manon en Daan.

 
Pagina 1 van 2