Fotoshoot door "Made by Nici"

Wat leuk dat je je interesseert in Made by Nici. Fotografie is mijn passie en ik kan niet wachten om voor jou een dierbaar moment zo mooi mogelijk vast te leggen. Hieronder een korte uitleg over mijn werkwijze:

Mijn werkwijze:

Foto's kunnen maken is 1 maar mensen spontaan en ongedwongen op een foto zetten is 2. Na heel wat ervaring en affiniteit met kinderen kan ik zeggen dat ik dit wel onder de knie heb. Het is voor mij elke keer weer een leuke uitdaging om die spontane lach of juist die serieuze blik vast te mogen leggen. Foto's zoals jullie zijn en zoals jullie jezelf later of de kinderen terug willen zien, dat is mijn doel! Vooral met kinderen is plezier tijdens een shoot essentieel. Zeg bijvoorbeeld niet dat jullie een fotoshoot gaan doen en dat ze op de foto moeten maar zeg dat we het bos in gaan en eenkhoorntjes of kabouters gaan zoeken. Al spelenderwijs schiet ik de mooiste plaatjes. Ook bij een shoot met alleen volwassenen kunnen de goede grappen het hem doen, ik klets er makkelijk op los waardoor je je zelf al snel zeker voelt voor de camera. 

Locatie en het weer:
Ik kies een fotolocatie, wat past bij het weer en het seizoen, hier ontmoeten we elkaar op de afgesproken tijd. Mocht het regenen dan wijken we uit naar julle huis als deze licht genoeg is of anders verplaatsen we de shoot naar een ander tijdstip of dag.  Hebben jullie wensen wat betreft een locatie, dan hoor ik dat natuurlijk graag.  

Foto’s:
Na de fotoshoot ga ik zo snel mogelijk voor je aan de slag met de foto’s. Deze verstuur ik per e- mail via wetransfer zodat je alle foto’s in hoge resolutie thuis op de computer hebt.
 
Prijzen
De prijzen van de shoots zijn benoemd op de pagina's. Hieronder staan de links naar de shoots:


Gezinsshoot
Newborn (baby & lifestyle)
Smash that cake
Zwangerschapsshoot
Bruiloft shoot
Workshops
Kidsshoot
Loveshoot


Staat jouw shoot er niet tussen? Stuur mij dan even een berichtje.

Regelmatig organiseer ik voor een leuk prijsje een themashoot, denk aan kerst, valentijnsdag, vader- en moederdag etc. Wil je hiervan op de hoogte blijven en wil je mijn laatste foto's zien, volg mij dan op facebook.


ALGEMENE VOORWAARDEN

Bij het boeken van een fotoshoot ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Made by Nici Fotografie.

 
Als je een fotoshoot boekt bij Made by Nici Fotografie, ga ik er ook vanuit dat je je kunt vinden in mijn stijl. Natuurlijk sta ik open voor ideeën van de klant, maar deze moeten wel passen binnen mijn stijl en werkwijze.

In geval van slecht weer (regen) mag de fotosessie worden afgezegd door de fotograaf of klant. Dit wordt uiterlijk op de ochtend van de geplande fotosessie besloten.

Tijdens de fotosessie is Made by Nici Fotografie niet verantwoordelijk voor het gedrag van de kinderen.

Het auteursrecht (Copyright) ligt te allen tijde bij Made by Nici Fotografie.

Het boeken van een fotoshoot, betekent automatisch dat je akkoord gaat met het plaatsen van de foto’s van de fotoshoot op mijn social media, tenzij duidelijk van te voren is aangegeven dat dit niet gewenst is.

De door Made by Nici Fotografie gemaakte foto's vallen onder het auteursrecht.
Dit betekent dat de geleverde foto's in een andere bewerking of uitsnede op internet plaatsen niet is toegestaan. 
 
De klant dient altijd enige vorm van naamsvermelding te gebruiken bij publicatie op social media kanalen of elders op internet.

Tijdens de fotoshoot mag de klant -in overleg - eventueel een paar backstage foto's maken met mobiel/tablet.
Maar er worden niet soortgelijke foto's gemaakt zoals de fotograaf; dus vanaf het zelfde standpunt/afstand als fotograaf. 

Het is niet mogelijk om de onbewerkte en/of raw bestanden te kopen.
Made by Nici Fotografie levert alleen de bewerkte jpg bestanden.

Cadeaubonnen: Voor deze bon is betaald. 
Eventuele prijsverhogingen in verloop van het jaar, dienen extra bijbetaald te worden.
 
Made by Nici Fotografie houdt zich het recht voor de algemene voorwaarden aan te passen of aan te vullen.
 
Je ontvangt altijd van iedere fotoshoot de mooiste foto’s! Hierdoor zit je niet vast aan dure nabestellingen. Ik kan vooraf niet aangeven hoeveel foto’s dit zullen worden, daarom geef ik je altijd bij iedere fotoshoot aan hoeveel foto’s je minstens zult ontvangen.

 

Mocht er via Facebook of een telefoontje een datum worden afgesproken, dan is dit pas definitief nadat er een mailtje is gestuurd via het inschrijfformulier.
Ik krijg soms meerdere aanvragen op dezelfde dag en ik kan hiervoor geen ruimte in mijn agenda vrijhouden. Ik hoop op begrip hiervoor. (Algemene voorwaarden opgesteld/aangepast ; 01-06-2017
 

Heb je vragen of andere wensen dan kan je natuurlijk bellen of mailen.

Liefs Nicole