Newbornshoot "Made by Nici"

Een lifestyle newbornshoot is eigenlijk niet te vergelijken met een gewone fotoshoot. Shoots met zo'n klein mensje vergt nu eenmaal meer tijd.
Soms kunnen de foto's achter elkaar geschoten worden maar soms heeft het kindje wat meer tijd nodig en moet het tussendoor gevoed worden of even getroost. Daar moeten we wel de tijd voor kunnen nemen.

Bij een lifestyle newbornshoot kom ik meestal in de ochtend bij jullie thuis, nadat jullie kindje een badje heeft gehad en lekker gevoed is. Jullie eigen accessoires, zoals een knuffeltje, mutsje, slofjes e.d. kunnen we gebruiken. Ik maak zelf geen gebruik meer van grote accesoires, denk aan manden en teiltjes.
Ik maak gewoon mooie pure foto's van jullie als gezin, jullie huis is het decor. Deze lifestyle shoot kan ook prima als je baby al wat ouder is.

Denk er verder aan dat jullie kindje en jullie zelf geen knellende kleding aan hebben vlak voor de shoot, in verband met afdrukken in de huid. Vaak worden de handen ook gefotografeerd, dus denk aan verzorgde handen en nagels.
Bij een newbornshoot draait het vooral om het kindje. Uiteraard maken we ook foto’s met jullie als ouders en evt broertjes/zusjes.

Alle tips op een rij:
  • Huis netjes opgeruimd, dit is de achtergrond van de foto's. Nachtkastjes leeg, speelgoed wegpakken etc. 
  • Alle ruimtes goed verwarmen (incl. slaapkamers)
  • Geen knellende kleding aan ivm afdrukken
  • Alle bedden strak opmaken (liefst effen overtrek) of evt alleen wit strak laken
  • Mooie en/of speciale babyspullen klaar leggen.
  • Jullie kindje goed voeden voor de shoot en evt een badje vooraf (dit mag ook tijdens de shoot als jullie dat leuk vinden) 

Het boeken van een fotoshoot betekend automatisch dat je akkoord gaat met het plaatsen van de foto’s van de fotoshoot op mijn social media, tenzij duidelijk van te voren is aangegeven dat dit niet gewenst is.  Je ontvangt altijd van iedere fotoshoot de mooiste foto’s! Hierdoor zit je niet vast aan dure nabestellingen. Ik kan vooraf niet aangeven hoeveel foto’s dit zullen worden, daarom geef ik je altijd bij iedere fotoshoot aan hoeveel foto’s je minstens zult ontvangen. (zie hiervoor mijn prijslijst)

Kosten
Lifestyleshoot newbornshoot
Duur: 60 minuten
Prijs: € 150,- * (minimaal 30 foto's) **

Betaling dient gepast en contant tijdens de shoot voldaan te worden.

* Onkostenvergoeding zijn exclusief reiskosten: € 0,40 per kilometer buiten Hengelo (via googlemaps, kortste route)
** Minimale aantal foto’s zijn bewerkt en is inclusief zwart-wit en/of sepia.      

 Het boeken van een fotoshoot, betekent automatisch dat je akkoord gaat met het plaatsen van de foto’s van de fotoshoot op mijn social media, tenzij duidelijk van te voren is aangegeven dat dit niet gewenst is.