Gezinsshoot

Je gezin is waarschijnlijk een van de belangrijkste onderdelen van je leven. Het is daarom fijn om je gezin mooi vastgelegd te hebben.

Ik fotografeer het meeste buiten op locatie, in mijn studio of bij u thuis. Ik zie de kinderen het liefst in een omgeving waar zij zich prettig voelen en waar ze zichzelf kunnen zijn. Voor een mooi resultaat hoeft een kind niet altijd te glimlachen naar de camera. In een speelse en ongedwongen sfeer probeer ik mooie foto’s te maken. 

Ik kies een fotolocatie, hier ontmoeten we elkaar op de afgesproken tijd. Ik probeer  jullie hier op een zo ontspannen mogelijke manier vast te leggen. Mocht het regenen dan wijken we uit naar mijn studio in Delden of naar julle huis als deze licht genoeg is. 

Natuurlijk maak ik tijdens de shoot ook  foto's van de kinderen alleen, de ouders alleen of wat je maar wilt.
 

Wat trekken we aan?

Bij een gezinsshoot is het mooi als de kleding qua kleuren op elkaar af is gestemd, bijvoorbeeld allemaal felle kleuren of juist pasteltinten. Drukke prints leiden vaak af.

Samen zorgen we voor mooie en spontane beelden.

Het boeken van een fotoshoot betekend automatisch dat je akkoord gaat met het plaatsen van de foto’s van de fotoshoot op mijn social media, tenzij duidelijk van te voren is aangegeven dat dit niet gewenst is.

Je ontvangt altijd van iedere fotoshoot de mooiste foto’s! Hierdoor zit je niet vast aan dure nabestellingen. Ik kan vooraf niet aangeven hoeveel foto’s dit zullen worden, daarom geef ik je altijd bij iedere fotoshoot aan hoeveel foto’s je minstens zult ontvangen. (zie hiervoor mijn prijslijst)
 

Kosten

Aantal: tot 5 personen (€ 7,50 p.p. extra, met een maximum van 8 personen)
Duur: 45 minuten
Prijs: € 150,- * (minimaal 40 foto's) **

Familieshoot
Aantal: vanaf 8 tot 12 personen
Duur: 75 minuten
Prijs: € 200,- (minimaal 50 foto's)**

Betaling dient gepast en contant tijdens de shoot voldaan te worden.

Tijdens een familieshoot worden er foto's gemaakt van de hele familie, de gezinnen apart en de neefjes/nichtjes samen! Als er tijd over is kunnen broertjes/zusjes samen, met elke ouder apart etc. gemaakt worden. Dit is dus alleen als de tijd het toe laat.
Wilt u echt verzekerd zijn van deze foto's apart dan raad ik u een gezinsshoot aan. We kunnen dan later de hele familie samenvoegen. Mijn ervaring is dat familieshoots vaak door het aantal personen chaotischer verloopt dan een gezinsshoot.

* Onkostenvergoeding zijn exclusief reiskosten: € 0,40 per kilometer buiten Hengelo (via googlemaps, kortste route)
** Minimale aantal foto’s zijn bewerkt en is inclusief zwart-wit en/of sepia.      

Het boeken van een fotoshoot, betekent automatisch dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden en het plaatsen van de foto’s van de fotoshoot op mijn social media, tenzij duidelijk van te voren is aangegeven dat dit niet gewenst is.